-5.8°C

Batak

Image

За нас

СТАИ ЗА ГОСТИ КЪЛВАЧЕВИ се намира в живописната планина Родопи на 600 м от  центъра на курортен комплекс “Цигов Чарк“.Зад нас е гората,а пред нас-неповторимата гледка  към  язовир Батак.Мястото,на което е построена къщата,е невероятно и още с пристигането си,ще се влюбите в него.Ако изберете апартамент,студио или стая със спалня и с джакузи,ще можете да се отпуснете и релаксирате с чаша ухайно питие в ръка,усещайки пълноценността на Вашата почивка.

Къщата 
разполага с три стаи със спалня,една стая със спалня и джакузи в стаята,две студиа с джакузи в стаята,апартамент за 5 човека с две отделни непреходни стаи и  апартамент с две отделни преходни стаи–хол с джакузи в стаята и спалня.Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел,хладилник,интернет връзка,сателитна телевизия-Булсатком,HD телевизор,кът за отдих.

Вилата се отоплява с локално парно на пелети

НА ПЪРВИЯ ЕТАЖ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ГОСТИТЕ Е:

Хол с камина, LED 65 " телевизор, кафеавтомат, трапезария, зала за купони и увеселения, напълно оборудвана модерна кухня, две големи веранди с изглед към язовир Батак и кътове за хранене, барбекю на открито, топло 10 местно джакузи с температура на водата около 38-40 °С,което се ползва целогодишно, отопляем басейн, детски басейн,шезлонги, чадъри, детски комплекс. Басейнът работи от 01.06 до 30.09/ако метеорологичните условия позволяват това/.Температурата на водата в басейна е между 27-30 °С.

ЗАЩО ДА ПОСЕТИТЕ ЦИГОВ ЧАРК?

Целогодишен риболов,ски през зимата,Еко,културен и исторически туризъм-крепостта “Цепина”,пещерите“Снежанка”,„Лепеница“,“Ягодинската пещера” и “Дяволското гърло”,Плиоценски парк в с.Дорково,исторически забележителности в град Батак,Ракитово,Велинград и околностите.Цигов чарк е подходящ за посещение през цялата година,като всеки сезон има своето очарование и красота.

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И НАСТАНЯВАНЕ:

Резервацията се счита за потвърдена при капариране на 50 % от общата сума.Остатъкът се заплаща на място.При резервация от една нощувка се превежда цялата сума.Резервацията автоматично се анулира при непревеждане на капаро 3 дни след направената резервация,ако изрично не е уговорено друго.. Времето за настаняване е след 14:00 часа, а за напускане–до 12:00 часа.При напускане между 12:00 и 17:00 часа се заплаща 50% от цената на стаята.При напускане след 17:00 часа се заплаща 100% от цената.

*Преведеното и неизползвано капаро не се възстановява!

Молим клиентите ни да спазват и съблюдават вътрешния ред на къщата , да не пречат  на останалите клиенти да  почиват , да почистват кухнята след като я използват и да пазят имуществото,като щетите се заплащат в троен размер,определен от собственика.

Youtube - Вила Кълвачеви

Къде сме

Курортен комплекс Цигов чарк, язовир Батак

Понеделник-Неделя
00:00-23:59
+359 887 96 99 47