20.45°C

Batak

Image

За нас

Къщата ни Вила КЪЛВАЧЕВИ се намира в живописната планина Родопи на 600 м от  центъра на курортен комплекс “Цигов Чарк“.Зад нас е гората,а пред нас-неповторимата гледка  към  язовир Батак.Мястото,на което е построена къщата,е невероятно и още с пристигането си,ще се влюбите в него.Ако изберете апартамент,студио или стая със спалня и с джакузи,ще можете да се отпуснете и релаксирате с чаша ухайно питие в ръка,усещайки пълноценността на Вашата почивка.

Къщата 
разполага с три стаи със спалня,една стая със спалня и джакузи в стаята,две студиа с джакузи в стаята,апартамент за 5 човека с две отделни непреходни стаи и  апартамент с две отделни преходни стаи–хол с джакузи в стаята и спалня.Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел,хладилник,интернет връзка,сателитна телевизия-Булсатком,HD телевизор,кът за отдих.

Вилата се отоплява с локално парно на пелети

НА ПЪРВИЯ ЕТАЖ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ГОСТИТЕ Е:

Хол с камина, LED 65 " телевизор, кафеавтомат, трапезария, зала за купони и увеселения, напълно оборудвана модерна кухня, две големи веранди с изглед към язовир Батак и кътове за хранене, барбекю на открито, топло 10 местно джакузи с температура на водата около 38-40 °С,което се ползва целогодишно, отопляем басейн, детски басейн,шезлонги, чадъри, детски комплекс. Басейнът работи от 01.06 до 30.09/ако метеорологичните условия позволяват това/.Температурата на водата в басейна е между 27-30 °С.

ЗАЩО ДА ПОСЕТИТЕ ЦИГОВ ЧАРК?

Целогодишен риболов,ски през зимата,Еко,културен и исторически туризъм-крепостта “Цепина”,пещерите“Снежанка”,„Лепеница“,“Ягодинската пещера” и “Дяволското гърло”,Плиоценски парк в с.Дорково,исторически забележителности в град Батак,Ракитово,Велинград и околностите.Цигов чарк е подходящ за посещение през цялата година,като всеки сезон има своето очарование и красота.

Добре дошли

Уважаеми гости, Добре дошли във Вила Кълвачеви. Бихме искали да Ви запознаем с основните правила на нашата къща за гости. Те са създадени така, че да гарантират вашата безопасност и комфортната Ви почивка. По време на престоя си, моля пазете околната среда, бъдете разумни с използването на водните ресурси и електричество. Моля пазете градината, както бихте направили с Вашата. Моля не късайте цветята. Моля поддържайте къщата чиста, както правите с Вашия дом. Моля грижете се за мебелите във вилата. По време на Вашия престой, тя е Ваша.

Резервации, Плащане и Анулиране

Стандартните цени, включително всички промоционални политики, се публикуват на платформите за резервации, с които работим. Информация може да получите и от нашия уебсайт:www.hotelkalvachevi.com и при запитване. В случай, че се свържете директно със собствениците, резервацията Ви е гарантирана с депозит, равен на 50% от общата сума за престоя Ви. Останалите 50% се заплащат при настаняване. При резервация от 1 нощувка се превежда цялата сума.В случай на неизвършено плащане от ваша страна 3 дни след резервацията,тя се анулира,ако изрично не е уговорено друго. Резервации, направени в последния момент /до седмица преди началната дата/, изискват пълно плащане на престоя. Преведеното и неизползвано капаро не се възстановява.

Настаняване и Освобождаване

Настаняването става след 14 часа. Освобождаването става до 11 часа. В отделни случаи по-ранно настаняване е възможно и в случай, че бъде потвърдено от Вила Кълвачеви, не подлежи на допълнително заплащане.
Късно освобождаване на къщата може да бъде предоставено, след потвърждение от нас. Ако не е обект на специална тарифа или промоция, късното освобождаване се таксува.При  напускане между 12.00 и 17.00 часа се заплаща 50 % от цената на стаята.При  напускане след 17.00 часа се заплаща 100% от цената на стаята.
Допълнителните легла в стаите са разтегателен  диван (подходящ за деца). Ако имате нужда от допълнително кошара е необходимо предварително да ни уведомите. Ще направим всичко възможно да удовлетворим Вашите специални изисквания, но молим за Вашето разбиране, в случай, че не може да го гарантираме.
Забравените вещи, се изпращат на посочен от гостите адрес за тяхна сметка.

Поверителност на Вашите лични данни

Следвайки националното законодателство, като собственици ние сме задължени да събираме Ваши лични данни при настаняване. Всички събрани лични данни са поверителни и при никакви обстоятелства няма да бъдат разпространявани и/или използвани от нас и/или предоставяни на трети страни, освен на държавни институции и то само ако имат правно основание за това.

Щети или загуби

Интериорът на Вила Кълвачеви е създаден с много любов, по индивидуален проект, за да предложи на нашите гости комфорт, лукс и чувство за уникалност. Всички щети или загуби по време на наемния период, са отговорност на гостите. За да се гарантира доброто отношение към интериора, мебелите и оборудването в тази къща, се изисква предоставяне на депозит от 400 лева от посетителите, чрез плащане на място. При отсъствие на щети, пълната сума от 400 лева се възстановява след напускане на вилата. В случай на прекомерни или неприемливи загуби или повреди по всяко време през наетия период, собственикът или негов представител може да изиска от гостите и техните съпътстващи лица, включително и допълнителните посетители да освободят къщата за гости незабавно, без право на обезщетение или възстановяване на платената сума.

Вътрешен ред

Не се допуска пушене в нито едно от закритите помещения на къщата. Това включва бездимни цигари, наргиле, пури, цигари и всякакви димящи лично приготвени или фабрични устройства. За Ваше удобство на всички тераси и общи зони на открито има поставени пепелници. Моля, не забравяйте да поставяте използваните материали след пушене в пепелниците.
Клиентите се задължават да се държат по начин, по които да не пречат на други клиенти или да уронват престижа и доброто име на обекта.
Незаконни или неморални дейности- хазарт, проституция, употреба на наркотици, притежание или употреба на пиротехнически средства или опасни товари, притежание или употреба на огнестрелни и други оръжия – са абсолютно забранени!
При напускане на туристическия обект гостите са длъжни да го оставят в състояние, в което са го заварили при настаняването си. Гостите на къщата носят материална (финансова) отговорност за повредено и/или изгубено имущество. Нанесените щети и/или липси върху собствеността на къщата се заплащат при напускане.
При нарушаване на обществения ред (силен шум след 23 часа) и подаден сигнал към органите на реда, гостите на Вила Кълвачеви поемат цялата отговорност по разрешаване на казуса ,ако органите на реда наложат санкции, глоби, актове и др. наказания, предвидени от българското законодателство, те се покриват изцяло от гостите, отговорни за установените нарушения.
Свещите създават романтика и ние го разбираме прекрасно, но те са опасни и могат да доведат до пожар и значителни щети на къщата. В нито едно от помещенията за настаняване не се допуска паленето на свещи, освен в трапезарията за хранене, външните кътове и Барбекю зоните и то под наблюдение.
Наслаждавайте се на топлината и уюта на топлата вода и камината, но моля да се съобразявате  с основните правила по-долу. След използването на джакузито или  басейна, моля да поставите покривалото му. В противен случай, водата изстива, а и могат да попаднат и други боклуци и листа в басейна и джакузито. Използването на хавлиени кърпи за шезлонгите е задължително. Моля, не носете храна и не използвайте стъклени чаши в басейна и джакузито.

Домашните Ви любимци са добре дошли,но само след предварително запитване за уточнявване на порода,размер,брой и др.Ако те  са прекалено големи,възможно е да откажем техния престой.При потвърждение от наша страна, се изисква допълнителна такса за тях.


Молим клиентите ни да спазват и съблюдават вътрешния ред на къщата , да не пречат  на останалите клиенти да  почиват , да почистват кухнята след като я използват и да пазят имуществото,като щетите се заплащат в троен размер,определен от собственика.

Youtube - Вила Кълвачеви

Къде сме

Курортен комплекс Цигов чарк, язовир Батак

Понеделник-Неделя
00:00-23:59
+359 887 96 99 47